Cât de importantă e seductia constantă într-o relatie?


Love photo aparat foto

Am intrat în săptămâna numărul 3 din campania Danone Cremosso. Vă amintesc că vorbim despre seducție, iată primul articol – Fetele bune mai iubesc băieții răi? – și cel de-al doilea – De câte ori poți să iubești cu adevărat într-o viață?

Tema de săptămâna asta pe care vă invit să scrieți un articol pe blog este: Cât de importantă este seducția constantă într-o relație?

Personal cred că cel mai mare dușman al iubirii este plictiseala. Avem nevoie mereu de pasiune, de seducție, de joc. Din momentul în care cei doi trec de primii fiori ai “îndrăgostelii” relația poate merge în două direcții: iubirea se transformă într-un sentiment superior sau iubirea devine obișnuință. Avem nevoie de seducție pentru a fi aceeași oameni care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Știu, e greu. Pe măsură ce relația avansează, complexitatea sentimentelor și a situațiilor crește. Suntem luați de val, ocupați și stresați la serviciu, apăsați de grijile casei… Uneori uităm să fim aceeași copii care visau frumos, aceeași copii care s-au îndrăgostit frumos.

Scurtez acest articol pentru a vă lăsa pe voi să continuați… Și pentru a o săruta pe Ioana, pe care n-am mai băgat-o în seamă de câteva minute din cauza acestui articol :-)

Foto: Marc (cc-by-30)

——————————————-

Acesta este cel de-al treilea articol sweet din seria Love Debates. Poți participa și tu la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso, scrie un articol pe tema săptămânii dintr-o perspectiva “sweet” sau “fresh”. Invită-ți cititorii pe Lovedebates.ro pentru a alege dacă articolul tău este “fresh” sau “sweet”, cu un share sau un tweet, și voturile cititorilor tăi te vor duce mai sus în top! Vezi topul articolelor pe site-ul LoveDebates.ro. În fiecare săptămână juriul concursului va premia cu 100 de euro cel mai bun articol, iar la finalul campaniei Danone oferă o excursie la Roma.