Duminica>>>Emisiunea “Ce bine e!” – 10

Astazi am avut ultima editie a emisiunii “Ce bine e!” (TVR2) din anul acesta. A fost o emisiune retrospectiva, la care am incercat sa rezumam ideile si conceptele propuse de noi timp de 9 editii, am invitat 3 trupe care au debutat la emisiunea noastra pentru a ne spune cum le-a schimbat “Ce bine e!” cariera. La finalul emisiunii, Mitzah (a ales momentul perfect sa o faca si) a explicat de ce am ales titlul “Ce bine e!” pentru o emisiune/talk-show despre industria muzicala: bucuria tinerilor artisti carora le-am oferit o sansa de a demonstra de ce sunt in stare, carora le-am oferit sfaturile si consilierea celor mai importanti oameni din industria muzicala.

Mihai Sturzu si Florin Grozea

NOX: trupa rock din Pitesti a refacut piesa si au fost invitati de Ciprian Dinu in emisiunea lui “Guerilite” pe Radio Guerilla. In direct, NOX a primit un feedback foarte bun, cei de la Guerilla luand in considerare chiar introducerea lor in playlist. Trupa a ramas in relatii bune cu noi si cu Ciprian Dinu, pentru sfaturi in continuare.

Sekret: dupa ce au fost trupa cea mai “certata” de Mitzah pe parcursul emisiunii, cei doi baieti din Ploiesti si-au luat notite si au schimbat acolo unde profesionistii au observat puncte slabe. Baietii si-au pastrat doar rolul de producatori si au gasit o solista noua, mai buna. Au fost chiar chemati sa cante la un bal in Bucuresti unde au cantat 7 piese, la un concert alaturi de DJ Project! Au ramas in contact cu noi si cu Activ.

Anya: dupa prezenta in emisiunea noastra, Anya a primit numeroase telefoane pentru concerte si chiar propuneri venite de la manageri de succes. Din fericire, saltul calitativ a fost mare si concret: Anya a semnat un contract de productie audio si management artistic cu MOF Records, a terminat a doua piesa si este in tratative avansate cu casa de discuri ROTON.

Daca peste un an, macar unul dintre cei 9 artisti propusi de noi in emisiunea “Ce bine e!” vor fi intrat in industria muzicala cu succes, noi vom considera ca ne-am atins scopul. Si anume acela de a deschide, macar pentru o ora pe saptamana, usile “greilor” din muzica pentru tinerii artisti din Romania.

“Ce bine e!” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TVR2[/tags].