Miercuri

Sunt in Twice si astept sa inceapa deja celebra Petrecere de Miercuri Seara! Si ma gandesc la ziua ce tocmai a trecut…

La ora 12 eram la banca, apoi la studio unde George si Solo deja incepusera inregistratul pentru Hi-Q. La 13 intermediam discutia dintre Activ si Adrian Ordean. Dupa asta am avut o mica discutie cu Solo despre noua lui trupa.

Echipa tehnica de la televiziune a ajuns la ora 15,30 la clubul Metropolis si dupa ce am discutat despre cadre, decor si lumini totul s-a “rezolvat” cand am aflat ca nu avem voie sa folosim acel spatiu! :-(

Am mers la Gossip care e mai mare si mai ofertant pentru locatie, lumini si cele 6 camere, plus o macara. De acolo am vazut o locatie in Herastrau. Nu ne-a placut!

Intalnirea cu Dan Popi (Cat Music) a fost una frustranta, nereusind sa fixam nimic din ce mi-am propus, Dan fiind refractar la toate propunerile mele! Ori “Nasul” (grupului Hi-Q) nu ne mai iubeste, ori vanzarile au ajuns atat de jos incat nu stie cum sa mai respire cu atatea trupe semnate si neprofitabile… Oricum ar fi, grav e.

Horia Brenciu ma astepta la 19,30 la MOF sa-i arat piesa pentru proiectul lui muzical HBO (Horia Brenciu Orchestra). Il stiu pe Horia din vremuri imemoriabile imemoriale cand noi prezentam in week-end iar el facea “Neata” (cu Nicoleta Luciu la un moment dat), la Antena1. El era suparat ca nu a gasit inca melodii pentru stilul lui, timbru lui, pentru genul lui de show! I-a placut piesa propusa de mine si i-am promis ca ma gandesc la ceva si mai aproape de ce vrea el! Brenciu e un proiect plin de provocari, mi-ar placea sa-l ajut!

Horia Brenciu

Seara m-am uitat la “Barber shop 2” pe HBO (Home Box Office).

“Let me entertain you” – Robbie Williams

Later edit: Fluture are dreptate, am modificat “imemoriale”.

Later edit 2: Freaka Da Disk si Ombladon s-au simtit atat de bine la petrecere ca dansau pe Sean Paul!
[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, Horia Brenciu, Ice Cube[/tags].