Marti>>> Concert 2.0

Duminica seara am avut ultimul concert de vara aceasta din Costinesti. Eram foarte relaxati si pusi pe petrecere, iar faptul ca am intrat cu o ora mai repede decat de obicei ne-a crescut si mai mult pofta de cantat!

A fost cel mai bun+atipic concert din ultimele luni! Energia de pe scena sa transmite la public iar publicul, daca se simte bine, ne transmite noua energie. Este un sentiment extraordinar si nici nu stiu daca avem imens succes mereu, sau am eu imensa bucurie de a fi pe scena… Nu stiu!

Ce stiu sigur este ca aparitiile noastre pe scena, concertele, recitalurile, sunt 2.0 :-) Nu suntem doar niste cantareti care transmit ceva de pe scena (1.0) ci suntem o echipa care deschide o petrecere care este bi-directionala (2.0), implicand publicul pana cand limita dintre “noi cantam, voi ascultati” si “voi cantati, noi facem ce vreti voi” devine inexistenta…

Ma aberez, probabil nu am inca o teorie 2.0 bine pusa la punct sa va spun cat de bine ma simt pe scena!

Eram atat de fericiti acolo, cu oamenii aceia care ne zambeau si cantau cu noi, incat am ales si “Totul va fi bine”, o piesa pe care nu o mai cantam de multi ani… Si daca nu era ora 3 noaptea, continuam sa mai cantam si altele!

Citesc ce am scris mai sus si cred ca am luat-o razna… In fine, ce mai conteaza? Ne place pe scena si traim sa fim acolo.

“Totul va fi bine – 1999” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Tineretului, Costinesti, de10ani[/tags].