Nu contează de unde pleci, important este să evoluezi (13 ani de Hi-Q)

De multe ori aud pe cineva vorbind despre un politician, un artist de succes, un prezentator TV: Eu îl știu de când era un puști în cartier, mare scofală!

picture-220Ca și cum locul sau poziția din care pornim cu toții în țara asta ar fi diferite. Ei bine, nu sunt diferite! Nici unul dintre noi nu este fiul vreunui rege sau al lui Bill Gates. Părinții mei sunt ingineri, au lucrat 30 de ani la aceiași fabrică de provincie. Părinții lui Mihai sunt pensionari de mulți ani.

Aș spune au contraire! Admir puterea și ambiția unui om care pornește de jos, din provincie, dintr-o familie modestă. Pentru mine nu este o rușine ci dimpotrivă – o virtute.

Mai important este să evoluezi mereu. Nu T(0) e important ci diferența T(y)-T(x) ca să zic așa, ca pe vremea când eram în liceu :-)

Știi că se spune că familia nu ți-o alegi, doar prietenii.

Liceul SagunaNorocul nostru a fost că familia ne-a crescut frumos și cu bun simț. Putem spune că am avut noroc, la început. Nu datorită banilor sau regalității noastre :-) ci datorită startului bun!

Uneori mă gândesc că și faptul că venim din provincie este un atu. Paradoxal, ai spune… Dar Brașovul se simte în noi. El ne dă ambiția de a merge mereu mai departe. Mai sus.

Când înregistram primele melodii, în 1996, studioul era dotat cu ADAT – un sistem bazat pe casete video. Fără calculator, plugin-uri, efecte digitale. Nu existau nici telefoane mobile, nici messenger.

Lucrurile au evoluat. Totul a evoluat în jurul nostru.

ChitareNoi am evoluat (de la hiphop la dance, apoi la pop-dance și pop). Cei care au evoluat o dată cu vremurile au rămas alături de noi. Cei care nu au putut sau nu au vrut să evolueze au plecat. Nu e nimic anormal în asta, deși am avut momente în care ne-a fost teamă că greșim…

Atâta timp cât astăzi suntem mai buni decât ieri, suntem pe drumul cel bun. Indiferent de punctul din care am plecat. Indiferent dacă visul s-a transformat. Important este să evoluezi.