will.i.am: De la croitor la vedetă internatională si director la Intel

Ieri, Intel a anunțat colaborarea (angajarea?) cântărețului/producătorului/antreprenorului will.i.am de la Black Eyed Peas în poziția de Director of Creative Innovation.

“It’s imperative that Intel and our innovations are kept in front of the global youth culture that embraces new devices and new forms of communication and entertainment,” Conrad said.

Sunt curios care vor fi rezultatele la Intel după această mișcare!

Sper să nu vă stresez prea mult cu articolele despre will.i.am și Michael Jackson dar îi admir foarte mult pe acești artiști și vreau să vă conving :-) și pe voi de unicitatea lor!

will.i.am este liderul și compozitorul trupei BEP, o trupă care a inovat și a surprins mereu atât cu experimentele muzicale și imaginea futuristă cât și prin acțiunile lor din online. Succesul lor muzical este de necontestat, intrând în Cartea Recordurilor pentru numărul de săptămâni consecutive pe prima poziție Billboard cu două single-uri diferite!

Împreună cu Black Eyed Peas a câștigat 7 premii Grammy iar acum probabil vrea să câștige niște Crunchies :-)

Probabil nu știați că William Adams este la bază… croitor! Între timp și-a deschis un magazin de haine la comandă și o linie vestimentară, dar tot croitor se numește :-) Apoi a intrat în hip-hop iar după cooptarea lui Fergie a reușit să transforme acest stil muzical într-un cocktail de pop, dance și electro cum nimeni nu reușise înaintea lui.

Acum câteva zile inovau din nou prin lansarea primei aplicații digitale video 360 de grade, un produs lansat de Will.I.Apps – o companie tech lansată de artist împreună cu investitorul Edo Segal

Citește tot articolul de pe BusinessWeek.com