Blog 5555

BLOG: Cum te poti abona la blog – RSS, email, newsletter

În dreapta acestui articol vei vedea cele trei modalități de a te abona la blog: RSS [butonul portocaliu], email, newsletter.

M-am gândit să vă amintesc aceste modalități de abonare pentru că azi am împlinit 5555 de articole și 5 pagini :-)

Cum te poti abona la blog
Care sunt diferențe dintre cele trei moduri de a te abona la blogul meu:

1. RSS

Apeși pe butonul portocaliu și ajungi la adresa http://feeds.feedburner.com/FlorinGrozea. Aici alegi serviciul pe care îl folosești pentru citirea feed-urilor de pe net. Eu am folosit mereu Google Reader dar din păcate acesta s-a închis. Acum folosesc Feedly.com și este OK. Iată și alte alternative la fel de bune într-un articol complet de pe Gizmodo.com

2. Email

The old-good email!… Primești email doar atunci când scriu minim un articol pe zi, la finalul zilei. Dacă scriu mai multe articole vei primi tot un email, nu mai multe. Dacă nu scriu nimic… nu vei primi niciun email. Simplu!

Introdu adresa ta de email în căsuța din dreapta. Vei primi un email de confirmare.

3. Newsletter

Pentru cei care nu folosesc niciun Reader și nici nu vor să fie “atacați” zilnic de email-uri [am scris 5555 articole în acești 7 ani!] recomand abonarea la newsletter. Acesta este un email lunar care conține doar cele mai importante articole din ultima perioadă. În general trei-patru link-uri, nu mai multe!

Introdu adresa ta de email și vei primi un mesaj de confirmare.

Să nu spuneți că nu v-am spus, acum hai alege una dintre cele trei metode de a te abona la blog! :-)