Adevarul Live

VLOG: Top 5 artisti români nominalizati la Premiile Grammy

Iată cel de-al doilea episod din VLOG-ul meu săptămânal realizat pentru Adevarul.ro – TOP 5 artisti români nominalizați la Premiile Grammy.

Primul episod îl puteți vedea aici.

TOP 5 Artisti

Adevarul TOP 5 artisti

Salutare, sunt Florin Grozea, artist și prezentator TV. Blogger în timpul liber și, de anul trecut, autor de cărți despre industrie muzicală.

Vă aflați pe platforma de video-blogging Adevarul.ro

Acum câteva zile au fost decernate premiile Grammy pentru muzica lansată anul trecut.

De data asta marii câștigători au fost francezii de la Daft Punk iar dintre nou-veniți îi amintesc pe Macklemore & Ryan Lewis (cel mai bun nou artist, cel mai bun album rap, cel mai bun cântec rap și cea mai bună interpretare rap) și Lorde (premiul pentru cel mai bun cântec – Royals și Best Pop).

Orice artist din lumea asta, fie că este interpret, compozitor, instrumentist sau inginer de sunet visează să fie nominalizat la premiile Grammy. Și dacă se poate să și câștige.

Americanii sunt preferații acestor premii, desigur… Grammy este un eveniment organizat de Academia Americană de Arte încă din anii ‘50.

Dar adevărul este că artiști de orice naționalitate pot fi nominalizați și pot câștiga un premiu Grammy.

Așadar ajungem la subiectul de astăzi al vlog-ului:
TOP 5 artiști români nominalizați la premiile Grammy!

—————————————-

Articolul complet îl puteți citi și viziona pe Adevarul.ro

Iată episodul despre artiștii noștri nominalizați [și câștigători] la Grammy:

În fiecare săptămână voi lansa câte un episod pe Adevarul.ro. Primul episod îl puteți vedea aici: TOP 5 Artisti basarabeni care au devenit ambasadori ai României peste hotare.