BOS

OFFLINE: Branding prin Storytelling – PRoud 8

Studenții deștepți și frumoși de la BOS România pregătesc ediția a 8-a a evenimentului PRoud.

Timp de 3 zile, afli secretele din spatele campaniilor ce s-au făcut remarcate în domeniu direct de la oamenii ce le-au creat!

Înscrie-te acum şi nu pierde şansa de a-ţi scrie propria poveste în publicitate! [Înscrierea la conferințe este gratuită dar locurile sunt limitate!]

Între 17 și 19 martie se desfășoară cea de a opta ediție a proiectului Proud pe tema Branding prin Storytelling. Prin reunirea studenților pasionați de publicitate în Palatul InSpayer, evenimentul îşi propune familiarizarea şi înţelegerea de către aceștia a proceselor implicate în crearea unui brand de poveste.

Proud este un proiect marca Business Organization for Students ce creează un mediu favorabil printr-un dialog eficient între studenţii pasionaţi de publicitate şi oamenii din companiile care schimbă zilnic regulile domeniului.

Structurat pe 3 zile, proiectul îşi propune să ofere studenţilor o conferință cu teme de actualitate bazate pe studii de caz ale celor mai apreciate campanii româneşti și workshop-uri de calitate, care explorează conceptul de brand şi storytelling.

Afis PROUD BOS

Îmi amintesc prima mea conferință PRoud To Say I Know acum 6 ani când promovam blogurile ca instrument de branding personal și ca CV online pentru studenții care își caută un job. Îmi amintesc argumentele din ziua aceea și le susțin și acum 100%. În 2014 chiar le pun în aplicare pentru clienții propriei mele agenții digitale având alături de mine unul dintre studenții BOS România!

Recomand din tot sufletul acest eveniment tuturor studenților care sunt pasionați de comunicare, marketing și branding! Mai sunt doar câteva zile până la închiderea înscrierilor, ce mai așteptați?

Mai multe detalii pe pagina PRoud pe Facebook.