FUN: Cine e șeful în casa de cand avem fotoliu de masaj?

Discuția asta este 100% reală și s-a petrecut acum o săptămână:

”Iubitule, am spatele înțepenit, îmi faci și mie un masaj când ajungem acasă, te rog?”
”Vezi că e verde la semafor, dă-i drumul…”, încerc eu să schimb vorba.
”Hai, te rog! Stau cu ăla mic în brațe toată ziua, fug după Sasha în același timp, mi-e și mie greu!”
”Alo?!”, ridic mobilul și mă prefac că sunt ocupat cu o convorbire.
”Tu vorbești serioooooos? Nu vrei să-mi faci un pic de masaj? Un pic acolo”.

La începutul relației mele cu [cea care urma să devină] soția mea, eram mult mai curajos decât acum :-) Printre propunerile mele de bărbat feroce îmi amintesc că era și ideea de a o înscrie pe Ioana la cursuri de masaj profesionist.

Mă gândeam eu, cu mintea mea puțină de atunci, prietena mea e și frumoasă, e și tânără, dacă știe să facă masaj ca la carte… e perfectă! Nu eram prea realist, ce să zic…

Între timp m-am mai deșteptat. Cum mi-am dat seama că m-am deșteptat? Păi am ajuns eu să îi fac masaj ei!  Cum e și normal :-)

Știi bancul ăla cu bărbatul care întreabă ”Cine e șeful în casa asta?”
Primește imediat o palmă de la soție.
”Dar ce, dragă, nici să întreb nu mai am voie?”.

Eh, lăsând gluma la o parte, am încercat să redirecționez discuția despre masaj către profesioniști.

La început am crezut că un abonament la un maseur profesionist [domnul Xavier] mă va scăpa pe mine de munca fizică… Dar am dat din lac în puț :) pentru că a trebuit să rămân cu copiii acasă cât timp pleca ea la masaj. Îmi place să stau cu copiii, dar nu în fiecare marți și joi la prânz când sună telefoanele și curg email-urile urgente… Maseurul ăla Xavier are un calendar mai rigid decât Obama, vă spun, nimic nu poate fi programat cum ne-ar convine nouă!

Am trecut la artileria grea: fotoliu de masaj de la Komoder!

Atuuri?

Ioana poate face masaj oricând, la orice oră, cât vrea ea! Adică dacă Sasha sare în trambulină 5 minute, Ioana face un masaj de relaxare. Dacă ciorba trebuie să fiarbă în 20 de minute, Ioana poate da drumul la un program mai complex. Dacă au adormit copiii, pune programul cel mai extins și ascultă niște muzică.

Alt atuu: de când am luat fotoliu de masaj l-am folosit mai mult eu decât ea! Da’ ce?, eu nu sunt stresat și obosit după o zi de muncă?

Al treilea atu: fotoliul face masaj în paralel la mai multe părți ale corpului. Ia să-l văd eu pe domnul Xavier dacă poate masa picioarele în același timp cu încălzirea coloanei și cu relaxarea mâinilor! Nu poate, că nu e caracatiță, e și el om :-)

Dezavantajele fotoliului de masaj

Acum vrea toată familia să stea pe fotoliu, chiar și când nu funcționează, că e strategic plasat în fața televizorului și chiar e cel mai comod loc din casa noastră! Voi impune un calendar zilnic de acum, că așa nu se mai poate!

Pe scurt: dacă vrei liniște în căsnicie și soție relaxată trebuie să faci două lucruri. Al doilea este să iei un fotoliu profesional de masaj.

Și abia atunci poți întreba ”Cine e șeful în casa asta?”. Iar soția probabil îți va răspunde: ”Taci și dă mai tare presiunea la lombară”.

În poze vedeți fotoliu cu masaj iRest A87-1 Robostic 3D Zero Gravity cu încălzire de la Komoder