Monden.Info – Filmari videoclip Hi-Q Lose You

Articol si fotografii realizate de Cristina Chipurici pentru Monden.Info:

Aproape toata echipa Monden.info si-a petrecut ziua de azi la filmarile celui mai nou videoclip Hi-Q, “Lose You“. Este prima lor piesa in engleza, compusa de talentatul Silviu Paduraru, si se bucura de foarte mare succes pe posturile romanesti de radio. Versiunea folosita la videoclip va fi insa diferita de cea promovata: va fi o imbinare intre cea de radio si cea rock, interpretata la concertele Hi-Q.

S-a filmat in clubul Silver Church din Bucuresti (’Preoteasa’), in regia lui Iulian Moga. In rolurile principale: Anya, Florin, Mihai, instrumentistii lor: Valer (bas), Virgil (clape), Nunu (tobe), Neuro (chitara) si… publicul, care a asistat la un concert live Hi-Q de dimineata pana seara. Intreaga actiune a clipului se desfasoara la acest concert Hi-Q, in timp ce in paralel vor fi prezentate cateva povesti de dragoste. In videoclip o sa apara si Felicia, partenera lui Mihai de la emisiunea “Dansez pentru tine“. Tehnica folosita de Iulian va fi una inedita, insa nu va spun mai multe, va trebui doar sa vedeti videoclipul atunci cand va fi gata. ;)

Va las in schimb sa urmariti pozele realizate de noi (am facut in jur de 700 de poze, mi-a fost foarte greu sa le selectez!)