BCR Speranțe: dăm credit talentelor

Astăzi s-a lansat oficial campania ’BCR Speranțe’ prin care ne propunem să descoperim și să susținem financiar educaţia muzicală a unei serii de copii foarte talentaţi, dar cu mijloace financiare insuficiente.

bcr_sperante1

Am acceptat propunerea lor de a face parte din juriul care va căuta prin țară copii talentați, pe de o parte onorat de numele mari din juriul campaniei dar mai ales pentru că am crezut mereu în obligația morală a persoanelor publice de a atrage atenția

Președintele juriului este Gabriel Cotabiță iar din juriu mai fac parte Marian Ionescu (Direcția 5), Andrei Tudor (compozitor), Cornel Fugaru (compozitor), Ionel Tudor (compozitor), Andrei Kerestely (compozitor), Sava Negrean (interpretă), Constantin Enceanu (interpret).

“BCR Sperante este un proiect de suflet pentru noi. BCR Sperante da credit talentului, sprijinind financiar educatia muzicala a unor copii daruiti pentru muzica, dar cu mijloace financiare insuficiente. Proiectul isi gaseste locul firesc in strategia de implicare proactiva in comunitate a bancii, care vizeaza cu predcadere: educatia, antreprenoriatul social si solidaritatea sociala”, a declarat Cornel Cojocaru, Purtator de cuvant BCR.