Jurnal de turneu Hi-Q – Bacău (concert 5)

Citește fiecare filă din jurnalul de până acum: Oradea, Cluj-Napoca, Brăila, Galați.

Azi am început ziua devreme în Brașov unde am filmat un videoclip 3D (se pare că va fi primul real-3D din România) pentru single-ul “Amanta (Să dansați, să vă distrați)”. Vezi fotografii de la filmări mai jos, mâine revin și cu filmări din spatele camerelor :-)

Filmările au avut loc în autocarul descoperit al orașului care s-a plimbat de zeci de ori prin centrul vechi, pe Mureșenilor până în Schei și înapoi în Livada Poștei. Am avut noroc de vreme frumoasă, imaginile vor arăta foarte bine!

Videoclipul are susținerea partenerilor noștri Converse și Hyundai:

După filmare am plecat spre Bacău unde ne așteptau… 2 etaje de urcat cu cele peste 1000 de kg de echipament muzical :-( Eeeh, până la urmă am reușit să termină probele de sunet la 21:30 și să mergem la cină. I-am rugat pe cei de la restaurant să nu ne pregătească ’ceva special’ ci să ne dea de mâncare pentru că ne grăbim (ca de obicei).

Aproape mereu gazdele se gândesc să ne impresioneze pregătit mâncarea în mod special pentru noi ceea ce face ca așteptarea să fie foarte mare când noi… noi nu ne dorim decât să ne odihnim pentru concert, după un drum lung. Deci dacă vreți să ne impresionați… veniți cu mâncarea caldă în 5 minute :-)

La 12:00 eram la club Privilege unde lumea ne aștepta.

Eram cam doborâți dar concertul din turneu începe ușor, cu variantele acustice și lente, așa că am avut timp să ne ’încărcăm’ cu energie iar pe la 2 noaptea dădeam tare de tot muzica!!

E aproape 4 dimineața și sunt fericit că am mai încheiat o zi plină… Noapte bună.

Pentru concerte, baluri sau petreceri la care să cânte Hi-Q vă rugăm sunați la 0724320003 sau email: contact@hi-q.ro