Vara pe val TVR1 si TVR2

TVR1: Trupa Hi-Q face din nou emisiune la mare!

E oficial! Hi-Q revine pe sticlă – toată vara la TVR1!

Au trecut fix 13 ani de când Hi-Q a debutat în televiziune, tot de la mare. De atunci trupa noastră [în diferite formule dar și fiecare în parte] a prezentat emisiuni la Antena1, PrimaTV, National TV, AcasăTV, TVR2, Antena2.

Iată-ne din nou împreună pe TV, în formula pe care o iubiți :-) zilnic în direct de la Mamaia!

Image and video hosting by TinyPic

Emisiunea matinală “Vara pe val” va fi transmisă în direct de la mare, de pe plaja TanTan din Mamaia, în fiecare zi a săptămânii de la ora 9:00 la 10:00, începând cu data de 8 iulie.

Televiziune Română a pregătit un program-maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti, dar și publicul din Mamaia. Astfel, pe parcursul a şase săptămâni, telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2. Fiecare echipă va ocupa câte o plajă din Mamaia şi va încerca să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare. Programele din cadrul proiectului „Vara pe val“ vor fi difuzate, în direct, dimineaţa, după-amiaza şi seara, pe TVR 1 şi TVR 2, de la ore diferite. (extras din comunicatul TVR).

Așadar vă vom trezi cu zâmbete în fiecare dimineață de la ora 9:00, în direct de pe plajă!

Alături de noi trei în echipa TVR1 vor fi prezente și alte vedete faine: Dalia Puşcă, Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Tudor Furdui, Cristi Mândru și alții. În echipa “adversă” de la TVR2 îi veți urmări pe Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna, Gabriel Fătu, Cristina Soloc, Costea Lupescu, Dorina Florea, Marian Marin.

Vara pe val TVR1 si TVR2

Iată și comunicatul oficial Hi-Q:

O surpriză de mult aşteptată de români este pregătită de TVR şi de îndrăgiţii membri ai trupei Hi-Q: Dana, Mihai şi Florin. Un nou concept de emisiune de divertisment va lua cu asalt publicul din România, dându-i ocazia să participe în mod interactiv, în fiecare dimineaţă de la 09.00 la 10.00, alături de vedetele preferate, la start-ul fiecărei zile de vacanţă.

Astfel, Dana, Mihai şi Florin vor fi prezentatorii emisiunii “Vara pe Val”, alături de alte vedete de la noi, începând cu data de 8 iulie, până pe data de 19 august, de pe plaja TanTan din Mamaia, în fiecare zi.

Aşa că, dacă doriţi să începeţi şi să terminaţi fiecare zi cu voie bună, de pe 7 iulie, în fiecare zi de între 9 şi 10 dimineaţa pe TVR 1 şi seara pe TVR 2, fiţi alături de trupa Hi-Q şi invitaţii lor la cea mai tare emisiune de divertisment, plină de concursuri pentru voi, “Vara pe Val”.

Concursuri pe Facebook, invitaţi de seamă şi ocazia unică să deveniţi vedete în echipele celor trei artişti îndrăgiţi vă aşteaptă.

Iar plaja însorită vă va deveni astfel prietenă, chiar dacă nu sunteţi la mare! Să nu aveţi regrete însă! Mihai se va plimba prin toată ţara şi va fi reporterul nostru special aşa că mare atenţie: s-ar putea, pe neaşteptate, să fiţi alături de noi la „Vara pe Val”.

Din 8 iulie vă spunem “Bună Dimineața, te iubesc”… de la mare!

Foto Hi-Q: Mircius.ro