Luni>>>Muzica acestor zile

Luni am fost la dentist dimineata apoi la MOF Records unde George inregistra cu un taraf iar Silviu termina mixul la piesa Ancai Florescu. Eu eram pe telefoane pentru emisiune si incercam sa gasesc cea mai buna trupa pentru emisiunea de duminica!

Aseara am vazut noul clip Justin Timberlake feat. T.I. “My Love”, al doilea single de pe noul album, o piesa semnata Timbaland de asemenea. Ce fiiiitzaaaa! De piesa, de orchestratie, de clip, de dans…

Tot in perioada asta m-am indragostit de “I Only Ask of God” Outlandish, o piesa prea pop pentru o trupa cu un sound world-music, pana acum. Linie melodica foarte frumoasa, versuri deosebite, clip cald.

Jojo are un single nou “Too Little Too Late”, imi place vocea ei iar productia suna foarte actual, balada rock comerciala cu interpretare usor r&b.

Ludacris, unul dintre rapperii mei preferati, are single sus in topuri alaturi de producatorul-devenit-vedeta Pharrell Williams: “Money Maker”.

M&G este poate prima trupa de hip-hop romaneasca de care am auzit cand eram copil, in Brasov! Sau poate e alta care se numea la fel?… Oricum, baietii si-au gasit drumul lor si au productii din ce in ce mai bune, “Gentleman” are un sound zid si un balans demential!

Din pop-ul romanesc imi place “Iubire” 3SudEst, baietii s-au redefinit din nou, dupa atatia ani de hit-uri. Voltaj “Stiu” – fara greseala. “Asa frumoasa” este o piesa 100% Holograf cu toate ingredientele necesare ca sa-mi placa: linie frumoasa, orchestratie in dulcele stil clasic, versuri romantice. Taxi au revenit si ei la stilul pieselor care mi-au placut, cu “Stelele care cad”.

Care e melodia ta zilele acestea?

“I Only Ask of God” – Outlandish

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].