Marti>>>Netoo 3

Am fost la Netoo (netoo.wordpress.com), intalnirea nr.3, la sediul CODECS, etajul 1. Au fost prezenti peste 30 de bloggeri (si nu numai bloggeri), Cristi Manafu face treaba buna ca de obicei pe post de organizator si moderator.

Tema a fost “Blogul Corporatist Corporativ”, dar concluzia a fost ca in cazul tarii noastre e mai mult vorba de “Blog de Companie”. Au vorbit: Madalin – DotCommerce.ro, Sorana – PremiumPR.ro, Catalin – TreeWorks.ro. Au fost prezenti si Radu Ionescu (venit mai tarziu), Dragos Novac, Zoso, Nihasa, Cristian Mezei, Ionut, Bobby Voicu, si altii (help Nihasa cu lista).

Noua forma a semi-simpozionului (citat Manafu) mi s-a parut mai buna, cu prezentare urmata de intrebari si discutii. Mai buna organizarea, rezultatul mai coerent.

Doua ore mi s-au parut putine, dar nici nu mai aveam puterea sa continuam. Poate doar la o bere, ceea ce s-a si intamplat dupa :-)

Later edit: Marius Balaci a observat greseala “Corporatist” vs. “Corporativ”. 10x!

Later edit2: L-am cunoscut personal pe Zoso!!! Fanii sunt in delir!

Later edit3: Andrei Maxim a povestit foarte fidel ce s-a discutat, foarte bine organizat si la obiect… nici nu mai are rost sa va zic ce mi-am notat, cititi la Andrei. Zuza a comentat si ea pe blog-ul ei.

Later edit4: Piticu a postat si lista completa. (fataverso)

“Welcome To The Black Parade” – My Chemical Romace

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Netoo, Blog, Weblog[/tags].