Marti>>>Articol in VIP: “Tensiune in Hi-Q, Mihai isi cauta instrumentisti pentru un proiect solo”

Au aflaaaat!!! Vai ce ne facem? :-) Penibil!!

Mai, oameni buni, voi cititi revistele acestea (VIP, STAR, ATAC, CIAO)? Sau, mai bine spus, voi credeti ce scriu acolo? Cica Mihai Sturzu de la Hi-Q si-ar face proiect solo, cu instrumentisti pe care ii cauta “cu putin timp inainte de Sarbatori”. Cica e suparat pe noi doi, ca am pus muzica pe locul 2…

Eu nu am nimic cu jurnalistii in general, dar… asta e articol? Si cum s-au “prins” ei ca e adevarat zvonul: “Revista a incercat sa ia legatura cu Mihai Sturzu, insa la telefonul acestuia ne-a raspuns un amic de-al cantaretului, care ne-a rugat sa-l lasam in pace pe artist macar o luna, deoarece acesta doreste sa-si petreaca vacanta in liniste. Vacanta?!”

LOL! Orice ziarist care se respecta incearca sa dea un search pe net sa afle ce e cu “vacanta Hi-Q” in perioada asta! Au scris toate ziarele de vacanta de anul asta, de anul trecut din ianuarie si de acum doi ani tot in ianuarie. Da! Suntem in vacanta in ianuarie ca in fiecare an, Mihai e in Asia si amicul care a raspuns la telefon este impresarul Hi-Q.
Sau ar fi sunat la colegii lui sa afle, la o adica, ce parere au ei despre asta! Dar daca ar fi sunat la noi sau la oricine altcineva articolul ar fi cazut, pentru ca oamenii care lucreaza cu noi stiu adevarul. Deci… nu a mai sunat si la celelalte 2 surse, asa cum ar fi fost normal!

Sunt doua variante:
1. Ziaristul a auzit el ceva si s-a grabit sa traga niste concluzii scandaloase, ca sa aiba ce scrie.
2. Ziaristul stie adevarul dar s-a grabit sa traga niste concluzii scandaloase, ca sa aiba ce scrie.

Ar fi fost neinteresant pentru o revista de scandal sa scrie ca Mihai Sturzu de la Hi-Q cauta instrumentisti pentru Hi-Q, nu?

Zoso, ce ne facem frate cu ziaristii astia? Voi ce parere aveti de “surpriza” pe care ne-au facut-o cei de la revista VIP, stiind ca suntem plecati in vacanta si nu putem reactiona?

“Totul va fi bine” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].