Duminica>>>Bandidos in Poiana Brasov

Bandidos este trupa brasoveana creata in jurul fostului grup Bosquito, dupa plecarea solistului Radu in America. Stilul lor este latino si rock, si i-am vazut pentru prima data live saptamana trecuta in Poiana Brasov. Victor Solomon (Solo) este chitaristul nostru preferat la MOF Records, cu el am tras de la prima chitara Hi-Q la piesa “Totul va fi bine” in 1999 pana la ultima chitara… ieri! Este poate cel mai prolific chitarist de studio, dupa ce am tras cu el “Tu esti dragostea mea” si “Dor de tine, dor de noi”, toata industria muzicala a apelat la talentul lui: Akcent, Blondy, O-Zone, TNT, Simplu, Morandi, Cristina Rus, Paula Seling, si lista continua la nesfarsit.

Bandidos este exemplul perfect de trupa care se ocupa de toate aspectele carierei lor: si-au compus, orchestrat si produs (adica platit) propriul album, isi fac promovarea singuri, isi cauta sponsorii, unul dintre membrii a realizat site-ul oficial (http://bandidos.xhost.ro), au gasit echipa de filmare pentru clip, scenariul este facut tot de ei.

O trupa care merita urmarita in anii care vin.

Si uite-l si pe Solo inregistrand chitari pentru varianta acustica a piesei “Dor de tine, dor de noi”, acum cateva zile:

“Dor de tine, dor de noi” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bandidos, Brasov[/tags].