Duminica>>> Locomondo merg la Helsinki – Eurovision

Aseara eram la filmare si nu am vazut finala Eurovision Romania, dar am aflat de la prieteni, si azi de pe net: Locomondo, pitorescul grup multi-etnic construit in jurul lui Bogdan (Mister M), a castigat! Pe site-ul TVR-ului am aflat si cum a votat juriul si publicul, si am vazut ca Locomondo a fost pe primul loc la voturile publicului. Pana la urma, simpatic amestecul rezultat!

Comunicat TVR:
Locomondo va cânta “Liubi, Liubi, I Love You” la Helsinki
Liubi, Liubi, I Love You”, piesa interpretată de trupa Locomondo, s-a clasat pe primul loc în finala selecției naționale Eurovision 2007 din 10 februarie și va reprezenta România în finala europeană de la Helsinki, ce va avea loc pe 12 mai 2007.
Câștigătorii finalei naționale au fost desemnați, sâmbătă seară, într-un show transmis în direct pe TVR 1, prin votul juriului de specialitate (50%) și prin televoting (50%). Din juriul de specialitate au făcut parte: Titus Andrei, Mirela Fugaru, Horia Moculescu, Cristian Faur, Mihai Georgescu, Sorin Vasile și Ionuț Radu.

Citeste si restul articolului pe www.tvr.ro

Eurovision

O concluzie se poate trage acum, dupa ce circul s-a incheiat: va trebui ca cei care concureaza dar si cei care organizeaza concusul Eurovision Romania, sa fie mai seriosi incepand cu anul viitor, mai profesionisti, mai atenti. Incurcaturile, jumatatiile de masura, smecheriile si dezorganizarea ne-au atras multe probleme, au facut mult rau imaginii muzicii romanesti, au transformat un concurs televizat intr-un circ de tot rasul! Unii ne-au intrebat de ce nu am concurat niciodata la Eurovision, iata de ce! Nu poti sa te arunci in cocina fara sa te murdaresti de noroi…

“Liubi, Liubi, I Love You” – Locomondo

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Eurovision, Locomondo[/tags].