Marti>>> Apropo TV – cei din linia a 2-a

Am revazut emisiunea “Apropo TV” pe net si vreau sa discutam o fraza spusa de Dan Popi (manager CAT Music, probabil cel mai puternic om din industria muzicala romaneasca)

Dan Popi: “Atunci cand vii din linia a 2-a, ca sa iti gasesti loc, nu trebuie sa fii la fel de bun ca cei din linia intai! Trebuie sa fii mai bun!”

Dan este unul dintre putinii oameni care inteleg mecanismele industriei muzicale, din acest motiv prezenta lui alaturi de alti specialisti in emisiunea “Ce bine e!” de la TVR2 din toamna trecuta a fost atat de importanta. Aproape toti cei prezenti acolo spuneau acest lucru: ca sa dai lovitura trebuie sa fii mai bun decat cei de pe piata.

Suna poate paradoxal, si este cu siguranta ne-drept, dar artistii noi care vor sa sparga gheata trebuie sa fie mai buni decat cei vechi. Iar cei vechi au deja experienta, bani mai multi, sustinere mai mare, conexiuni, scule mai bune pentru concerte. Cum te bati cu ei? Cum ii poti depasi? Eu cred ca trebuie sa fii: mai talentat, mai pregatit, mai fresh, mai avangardist. Si, desigur, mai serios…

Oare cati dintre debutanti inteleg cu adevarat asta?

“Solar Wind” – DJ Brom

[tags]Hi-Q, Music, Romania, PRO TV, ApropoTV, Dan Popi[/tags].