Duminica>>> Cupa Liceelor la Street Dance – Club Session Bucuresti

Ieri, dupa ce am plecat de la Festivalul Maiart am mers la Cupa Liceelor la Street Dance. Cupa se tine in Club Session din complexul Cotroceni, pe strada Elefteriei nr.51.

Am ajuns la ora 16:00 cum scria pe afis… Dupa 40 de minute de invartit prin oras, nici un taximetrist nu stia sa-mi explice, iar numarul 51 nu apare nicaieri pe strada aia! In plus, inscriptia cu “Club Session” este fooooarte mica, undeva ascunsa tuturor! Trebuie sa-ti doresti foarte tare sa ajungi acolo! Eu mi-am dorit :-)

Cand am revenit la ora 18:30, inca nu se incepuse concursul pentru ca unul dintre membrii juriului, Connect-R, nu ajunsese. Mie deja mi se parea ca-mi pierd timpul si ca organizatorii sunt neseriosi… Erau deja doua ore si jumatate de cand trebuia sa inceapa :-(

Pana la urma Iulian “Banana” (castigatorul Dance Star la MTV, unul dintre castigatorii preselectiei MOF Records de acum 2 ani) m-a rugat sa intru in juriu alaturi de el si Alex (“Yamasha”). Sigur ca i-am ajutat! Am trecut prin zeci de preselectii cu tineri debutanti, deja stiu foarte bine ce sa caut si ce sa notez.

Street Dance

Mi-a placut foarte mult acolo, desi nu am dat nici o nota de 10, si doar doua note de 9. Dar Cupa Liceelor continua si voi fii cu ochii pe acest concurs! Copiii erau atat de entuziasti!

“Yeah!” – Usher

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Club Session, Street Dance[/tags].