Vineri>>> In studio si la sala de repetitii

Ziua de ieri a inceput in forta, la ora 11:30 dimineata eram la studio cu Solo si George sa inregistram chitara acustica pentru o piesa Hi-Q. Desi mai inregistrasem cu Solo acum ceva timp chitarile acestea, am simtit nevoia sa ridicam pitch-ul piesei cu 2 semitonuri mai sus.

La ora 14 a venit Vlad, un textier cu care am lucrat cateva piese in ultimul an. Din pacate nici una dintre piesele la care am lucrat cu el nu s-a lansat inca, dar sa vezi cand vor fi toate pe piata, sa vezi atunci succes! Sincer sa fiu nu prea aveam chef sa lucrez la un text pentru o piesa lenta Hi-Q, text pe care l-am inceput cu Staru si Nico acum cateva luni ca apoi sa ne lasam pagubasi… si sa o iau de la capat. Dar inspiratia a venit asa incat am compus cu Vlad doua strofe si un bridge, alaturi de refrenul la care ne hotarasem acum cateva luni.

Am fost foarte bucuros ca am terminat acest text dar surpriza cea mare a fost ca Vlad mi-a aratat patru strofe noi la o melodie inceputa prin februarie! Mi-au placut foarte tare! Am schimbat doar un singur vers si restul suna atat de bine! Mai rar asa text frumos… Totusi, la refren mai trebuie lucrat.

Hi-Q

De la 4 dupa-amiaza am avut repetitii cu trupa. Lucrurile au debutat destul de greu si dupa o ora nu reuseam sa fac liniste ca sa studiem piesele. Usor-usor lucrurile s-au mai asezat, ne-am pus de acord cu cativa parametrii, am hotarat impreuna structurile si felul in care va canta fiecare instrument, asa incat la finalul celor 3 ore eram aproape multumit. Aproape… Pentru ca “repetitia e mama invatarii” si simt ca mai avem destul pana cand interpretarea va fi exact asa cum imi doresc.

Dupa sala am fost la echipa e-Ok.ro cu fratele meu unde nu ne-a trebuit mai mult de o ora se redescoperim ce bine ne intelegem si cate avem de facut impreuna! Intrebarea “si cand credeti ca va fi gata proiectul” a fost singurul lucru la care nu ne-am pus de acord. In schimb… planuri mari, viitor stralucit, idealuri marete! :-)

Seara am trecut pe la Mihai (colegul meu hiquist) care trebuia sa intre in emisiune la Cristi Brancu (Antena2). Apoi m-am dus acasa pentru cina. Dupa care m-a sunat Edi Schneider ca are nevoie de niste modificari la “Poveste fara nume – acustic 2007” varianta de clip, asa ca a trebuit sa fug pana la studio iar… Din fericire am terminat repede treaba.

Si iata-ma acasa. Si iata cat am scris. Prea mult?

“Respect” – Zale

[tags]Hi-Q, Music, Romania, blog, de10ani, e-Ok, TV[/tags]