Sambata>>> Raku si Grasu

Saptamana asta m-am intalnit cu Grasu XXL, pe care il stiam de anul trecut de la petrecerea Parazitilor din Gossip. Dar nu avusesem ocazia sa stau de vorba cu el!

Asa incat l-am luat pe fratele meu mijlociu (care e cel mai mare fan al albumului “Curaj” Grasu XXL) si ne-am intalnit la studioul meu. Am vorbit, i-am povestit despre planurile noastre cu e-Ok.ro si despre proiectul de emisiune pentru fanii hip-hop de pe site.

Dragos (pentru ca asta e numele lui) este un tip foarte deschis culturii on-line si un personaj relaxat si cu umor. Ne-am inteles foarte bine si urmeaza sa colaboram!

Albumul lui va aparea in iarna, se pare!

GrasuXXL

Acum doua saptamani m-am intalnit cu Raku de la Zale, chiar la studioul lor. Omul este ca in muzica lui: introvertit, atent la vorbe, deschis la cultura muzicala – si nu doar hip-hop!

El mi-a promis ca voi fi bogat peste 5 ani :-) si am luat-o ca pe un compliment!

Apoi baietii mi-au dat albumul lor nou “Respect” care s-a dovedit intr-adevar revelatia hip-hop a anului 2007, asa cum toata lumea vorbeste! Asa ca luati albumul, este foarte bun! Trece prin numeroase stari si subiecte, si gasesti atat piese “grele” unde se simte ca Zale vin din underground, dar si piese de dans – la limita intre hip-hop si dancehall.

Zale

Grasu XXL si Raku sunt doi dintre preferatii mei “all-time” din hip-hop! Best: “Traiesc un vis (feat. Artan)” Grasu XXL, “Egali din nastere” Ombladon si Raku

Cumparati piesele lor legal!

“Respect” – Zale

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-Ok, Grasu XXL, Zale, Raku, hip-hop[/tags]