Luni>>> De pe scena

In acest week-end am avut 3 concerte in 3 zile. Mai des nu putem avea datorita noului show cu trupa… Si am cantat pentru prima oara in recitalul la care ne-am gandit acum aproape un an, cand am pornit pe acest drum 100% live.

Si, spre bucuria noastra, aceste 3 concerte au fost MULT mai bune decat cele de inainte. Si nu voi ca sa ma laud, nici ca voi sa te-nspaimant, dar concertele din vara asta au fost un real succes! Atat in Costinesti cat si in tara, la tineri dar si la petreceri private de firme serioase, in cluburi sau in aer liber.

Succesul si primirea entuziasta pe care le-am simtit vara asta au fost depasite de aceste 3 concerte!

Probabil toti artistii iubesc sa fie pe scena, si probabil toti spun ca au succes. Eu vreau doar sa-ti spun ce simt…

Pe scena ma uit la oameni si e foarte greu sa ma insel. De pe scena se vede totul: chipurile lor, reactiile lor, asteptariile lor.

In sufletul meu stiu cand avem un concert bun dar care nu a avut succesul scontat, sau cand avem un concert mai slab dar publicul a plecat fericit acasa! E imposibil sa nu ne dam seama!

Si de pe scena am vazut in week-end-ul acesta oameni care ASTEPTAU… Multi colegi de-ai nostri spun ca noi avem succes orice ar fi, pentru ca avem melodii de succes, pentru ca suntem tineri, etc. etc. Nu e asa! Oamenii din public ASTEAPTA sa fie convinsi, de fiecare data. La inceputul concertului se vede pe fetele lor ca ASTEAPTA sa vada: sunt Hi-Q ca la televizor? sunt Hi-Q fitzosi? canta Hi-Q frumos? suna melodiile Hi-Q ca la radio? sau mult mai prost? sau mai bine?

Pentru noi fiecare concert este o noua provocare, pentru ca la fiecare concert vreau ca fiecare dintre cei din public sa se distreze si sa plece fericit acasa, sa plece cu gandul ca Hi-Q au venit si au pus suflet in acel concert. Si cantam cum stim noi mai bine, si vorbim cum stim noi mai sincer, si punem in miscare recitalul pe care stim sa-l facem, cu speranta ca la ultima piesa fiecare om, fiecare copil, fiecare mama, fiecare este fericit ca ne-a vazut.

Si sunt bucuros sa va spun ca recitalul, in aceasta forma de peste 75 de minute, live 100% cu instrumentisti, este Hi-Q asa cum am visat de peste 10 ani!

De pe scena am vazut cum, cu fiecare melodie care trecea, ochii oamenilor se luminau, si ei zambeau, si ne priveau ca pe niste prieteni dragi. Iar la final, cand Mihai multumeste publicului ca de 10 ani este alaturi de noi, ii vad convinsi ca Hi-Q au fost acolo suta la suta pentru ei! Si ii vad zambind, deschisi, fericiti pentru cateva momente.

Si ce poate fi mai frumos decat o mie de prieteni pe care i-ai convins, inca o data, a mia oara, ca faci totul pentru ca ei sa fie fericiti?

De pe scena vad oameni fericiti. Pe scena suntem noi, fericiti.

“Gasca mea” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, de10ani[/tags]