Doru (Parlament) a câștigat Battle of Songs 2007

Doru Isăroiu de la trupa Parlament este câștigătorul marelui premiu de 10,000 de euro al concursului de compoziție “Battle of Songs” inițiat de Zoli Toth (SISTEM).

Primul concurs privat de compozitie din Romania, Battle Of Songs, s-a incheiat sambata, 15 decembrie, in direct din studiourile Kiss FM. In dialog cu Andreea Remetan, Zoli Toth (SISTEM) – initiatorul concursului – a zis STOP VOT. Ultimele ore de concurs au fost pline de emotii pentru compozitorii pieselor din varful clasamentului, pentru ca s-au petrecut multe rasturnari si schimbari. Site-ul www.BattleOfSongs.com a inregistrat un record de vizitatori – peste 5000 de accesari!

Castigatorul editiei Battle Of Songs 2007 este solistul charismatic al unei trupei de succes: Doru Isaroiu de la Parlament! El va intra in posesia premiului de 10 000 de euro, oferit de Durex.

„Ne-am bucurat sa descoperim practic intr-un solist vocal un compozitor care a reusit sa convinga publicul si juriul. Battle Of Songs a adus in atentia publicului si a nostra (Star Management) compozitori din Romania si din strainatate. Multi dintre ei sunt foarte talentati. Star Management face demersuri pentru a valorifica un numar cat mai mare de piese din concurs.” – declara Zoli Toth.

Compozitorii pieselor clasate pe locurile II, III si IV vor primi premii constand in echipamente de studio de la Sound Creation.

Multumiri: Durex, Sound Creation, Kiss FM, Kiss TV, Sapte Seri, POPCORN, trilulilu.ro, e-ok.ro, muzicaBuna.ro, BestMusic.ro, vedeta.ro, metalhead.ro.

Battle Of Songs revine in 2008 intr-un format imbunatatit.

Ascultă și tu piesa câștigătoare aici!

Ca partener al concursului (www.e-Ok.ro a susținut BOS) nu mi-am permis să-mi fac public votul, dar și eu am pariat pe această piesă. Mai mult decât interpreți, bani sau manageri, în industria muzicală românească actuală avem nevoie de compozitori noi, care să vină cu idei noi.

[tags]Music, Romania, BOS, Doru Isaroiu, Parlament, Battle of Songs, e-Ok[/tags]