Cele mai tari melodii din 2007

Topul Românesc 100 (www.rt100.ro) este un instrument foarte folositor atât caselor de discuri cât și fanilor pentru a vedea în fiecare săptămână care sunt cele mai difuzate melodii de la noi. La finalul fiecărui ani RT100 face și un top general.

Așa cum ne așteptam topul difuzărilor pe radiouri în anul 2007 îi are pe Nelly Furtado cu “Say it right” și Justin Timberlake cu “What goes around…” pe primele poziții. Cei doi au lansat albume produse de Timbaland și au rupt toate topurile din lume.

La trupele românești avem aceeași situație ca în 2006 și 2005, semn că lucrurile s-au așezat în industria românească. Pe de altă parte piesele românești sunt mult mai puține decât în ultimii ani iar asta se trage de la faptul că, din nou în istoria show-biz-ului autohton, muzica românească nu mai e la modă.

DJ Project Voltaj

Așadar cele mai tari trupe românești în 2007: DJ Project, Voltaj și Hi-Q.

Vă reamintesc în topul difuzărilor pe 2006 se regăseau pe primele locuri, în ordine: Voltaj, DJ Project, Hi-Q, 3SudEst. Iar în 2005: Hi-Q, Voltaj, Morandi, DJ Project. Așadar nu sunt mari schimbări la vârf, în muzica românească…

PS: am scris acest articol mai ales în “întâmpinarea” celor care se miră când le spun că Voltaj e cea mai de succes trupă românească din ultimii 8 ani. Åži pe locul doi Hi-Q, fără falsă modestie. Aștept critici și înjurături.

Melodia zilei:

[tags]Music, Romania, rt100, Hi-Q, Voltaj[/tags]