Cand presa modifica realitatea

Hei, nu am nimic cu jurnalistii in general. Mi se pare o meserie grea si frumoasa si plina de responsabilitati. Am prieteni foarte buni jurnalisti iar Mihai Sturzu, prietenul meu cel mai bun, are licenta in jurnalism.

Dar sunt unii, din fericire putini, care trebuie aratati cu degetul pentru non-profesionalism si rea-intentie.

Monden.Info scrie un articol pornind de la supararea Nicoletei ca un ziar a inventat cuvinte, le-a pus intre ghilimele, si a publicat acel articol “pentru ca asa da mai bine” :-(

“Nico povesteste cum de la un simplu “nu colectionez nimic, mai cumpar cate o cana din tarile de unde merg” s-a ajuns la “imi beau cafeaua din urechile lui Pluto si imi tine cana cu Mickey Mouse de urat seara cand beau lapte, iar sutele de cani sunt tzinute sub cheie”

RUSINE tuturor celor care se dau jurnalisti si fac astfel de faze! VOI stricati industria asta, de nu mai are nimeni incredere in presa pe urma!”

Iti educi singur publicul treptat, asa ca nu ma luati cu “asta cere, asta dam“. Cum reusesc unii sa stea departe de scandal si materiale de ra**t, dar sa fie in acelasi timp populari si respectati, iar voi nu reusiti?

Subscriu: scuza ca lumea asta cere si ei nu pot face altceva este o prostie. Daca romanii asculta manele ar trebui sa ne apucam toti de manele? Sau, daca house-ul e acum la moda Iris ar trebui sa treaca pe house? Nu, prieteni, asta se numeste lipsa de coloana vertebrala, lipsa de respect, lipsa de profesionalism…

Felicitari Monden.Info pentru atitudine!

Nu sunt suparat. Dar nici nu ne puteti calca in picioare!

[tags]weblog, blog, Hi-Q, Music, Romania[/tags]