Platforma eOk.ro de audio advertising debutează cu o campanie umanitară

eOk LogoSăptămâna aceasta site-ul eOk.ro inovează din nou în muzica online lansând prima platformă de audio advertising din România. Platforma debutează cu un spot audio care face parte din campania Inima Copiilor și este realizat de Liana Stanciu. Află cum poți ajuta și tu pe www.InimaCopiilor.ro!

Florin Grozea (fondator eOk.ro):
“Am ales această campanie umanitară fiindcă înțelegem succesul unui proiect nu doar prin rezultatele financiare ci mai ales în modul în care aduce valoare oamenilor. Și ce poate fi mai valoros decât viața copiilor noștri?”

Sistemul este creat de la zero de programatorii eOk.ro și oferă posibilitatea clienților să își promoveze produsele și serviciile într-un mod inedit, neintruziv și targetat.

Programul poate fi accesat direct online de către agenția care coordonează campaniile și bugetele. În sistem se pot încărca spoturi audio diferite pentru același client și se pot seta mai mulți parametri:
– procentul sau numărul de apariții al reclamei,
– perioada de timp,
– site-urile țintă,
– orele de difuzare,
– lista neagră a artiștilor,
– link-ul și bannerul afișat pe widget.

Spre deosebire de reclamele radio, spoturile din platforma eOk.ro au maxim 8 secunde și au link atașat. Conform statisticilor 8 secunde sunt de ajuns pentru a anunța un serviciu, produs sau concept nou urmând ca ascultătorul să afle mai multe informații după ce accesează link-ul din widget.

Sunt peste 180.000 de widget-uri eOk.ro peste tot pe internet, acestea servesc peste 2 milioane de ascultări lunar!

Emi Gal (CTO eOk.ro):
“Lumea s-a obișnuit să ignore bannerele care apar peste tot pe internet. Reclama trebuie să fie relevantă și non-conformistă pentru a-i atrage atenția vizitatorului. Ca agenție de publicitate, de astăzi poți apela la reclama audio care își atinge scopul chiar dacă ascultătorul vizitează altă pagină de web în același timp. Și asta fără să-l deranjeze!”

Spoturile audio sunt create special pentru clienți, producția lor fiind oferită gratuit în pachetele de campanii.

INFO:
eOk.ro este fondat în 2006 de Florin Grozea, membru al trupei Hi-Q. În mai puțin de doi ani site-ul a devenit cea mai mare comunitate de artiști underground din România.

În luna mai 2008 site-ul este relansat ca Primul Site LEGAL cu Muzică GRATUITĂ din România, având contracte de licență cu cele mai mari case de discuri autohtone. Artiști precum Direcția 5, Smiley, Loredana Groza, Puya și Hara au lansat în premieră albumele pe eOk.ro, iar clipul Paraziții “De ziua ta” a devenit unul dintre cele mai de succes virale ale anului trecut (conform ZeList.ro).

După relansare site-ul a fost premiat la cele mai importante evenimente ale industriei online: Premiul de Originalitate – Internetics 2008, Cel mai bun site audio-video – Webstock 2008, Smart Positioning Startup – DigiCafe 2009.