Hi-Q va exista atâta timp cât noi doi credem în Hi-Q

Salutare, salutare!

Totul a pornit în 1996 în Brașov, cu doi liceeni care visau cu ochii deschiși. La început Hi-Q a însemnat Florin și Mihai, unul dintre ei se ocupa de muzică, celălalt de organizare. Am primit în trupa noastră oameni deosebiți, membri și colaboratori, cu care am atins culmi mai presus de visele noastre. Ne-am bucurat la venirea fiecăruia, am regretat fiecare plecare în parte!

Am fost surprinși de modul în care Anya a decis să plece dar ea avea dreptate undeva: oricât am vrut să funcționeze această formulă ea nu funcționa. Formula de trei fiind în sine un compromis, ea nu avea viitor. Probabil o știa și Anya. Independent de planurile și entuziasmul nostru timpul și experiența au dovedit că trupa Hi-Q înseamnă Florin și Mihai.

În spatele unui proiect longeviv se află multă muncă, responsabilitate, dedicație, altruism și profesionalism. Ne permitem să credem că am respectat cu rigoare această rețetă.

Hi-Q va continua să ofere muzică, să aducă bucurie la concerte, să adune găști de fericire.

Ne cerem scuze că albumul la care munceam de aproape 2 ani nu va apărea în primăvară, așa cum promisesem. Luăm totul de la zero și pregătim melodii noi, inovatoare ca sound și abordare! Va fi un experiment muzical ce vă va surprinde :-)

Din luna martie 2010 concertele live Hi-Q vor fi prezentate într-o formulă nouă, la band adăugându-se două voci feminine!

Acest moment este unul dificil dar plin de speranță. E un drum nou și în același timp o întoarcere la origini. După 14 ani am înțeles că formula inițială era cea puternică, formula lipsită de compromisuri.

Florin Grozea și Mihai Sturzu
Hi-Q