Jurnal de turneu Hi-Q – Brăila (concert 3)

La 7 dimineața eram toți la restaurantul de la Alex&George Boutique Hotel Cluj. Chelnerii destul de surprinși de prezența noastră acolo, se pare că în general clienții hotelului de 4 stele nu se trezesc la micul dejun…

Noi însă ne grăbeam, ca de obicei în turneu. La 7:30 plecam la drum, lung e drumul Brăilei!

Am dormit până pe la Brașov unde am avut un mic incident: nu se mai deschidea capacul de la alimentarea cu motorină! Până la urmă am rezolvat-o repede la service-ul Dacia de la intrare în Brașov și drumul a continuat.

A fost cel mai lung drum de anul acesta… Nu se mai termina și parcă toate mașinile din lume se adunaseră pe benzile noastre.

Lucrurile s-au mai limpezit pe Brașov – Întorsura Buzăului, un drum splendid și surprinzător de liber pentru o vineri după-amiază.

16:20 Am ajuns în fața clubului Chandelier, un concept Bamboo. Instalarea și probele de sunet au durat din nou destul de mult, mai ales că abia după o oră ne-am hotărât să punem boxele noastre. Care, fie vorba între noi, sunt cele mai bune boxe de concertele live pe care le-am văzut prin cluburile unde am cântat! Line-array JBL digitale – 8500 W… best of the best!

19:45 Prânz. Sau e cină?… În fine, eram cam dărâmați și înfometați iar ciorba de la hotel a fost… hm, cum să zic să nu îi jignesc?… foooooarte proastă. N-am putut mânca nici două linguri, cu toată foamea care mă îmbia precum cel mai bun bucătar. Exact asta ne trebuia la ora asta :-( NOT!

20:30 Un pic de somn. Eram amețit de la drumul lung și de la noaptea precedentă, scurtă, prea scurtă.

22:30 La Chandelier, un club care arată foarte bine. Îmi place mai ales scena înălțată peste bar, cu ecran cu leduri în spate, poziționată astfel încât tot clubul (aflat pe 2 niveluri) să te poată vedea.

Concertul a fost foarte bun și sperăm să revenim cât mai des la Brăila, în aceste condiții de sunet și organizare!

Pentru concerte, baluri sau petreceri la care să cânte Hi-Q vă rugăm sunați la 0724 320 003 sau email: contact@hi-q.ro