Smart Pop with a touch of Rock


Azi ne-am întâlnit cu oameni frumoși, oameni pasionați de muzică. Am vrut să le spunem întâi lor ce planuri avem și să le arătăm toate melodiile de pe noul album.

Emoțiile și energia din cameră au fost fantastice! Știam că invitații noștri vor fi surprinși, știam că vor pune suflet în ce ascultă și că vor spune sincer ce cred despre noul nostru sound – Smart Pop with a touch of Rock.

După 15 ani am decis că este momentul să ne reinventăm, să aducem o schimbare la nivel de sound, versuri şi mesaje.

De fapt, când vorbim despre reinventare nu înseamnă că am căutat ceva diferit pentru noi, ci am căutat în noi puterea de a fi sinceri până la capăt. În muzică, versuri, comunicare.

E dificil, după atâția ani de carieră să te abați de drumul bătut, să închizi urechile la sfaturile și criticile celor din jur și să faci cum îți dictează inima.

De-a lungul timpului, ne-am schimbat, ne-am maturizat şi ne dorim ca noile piese pe care le vom lansa în februarie să arate această evoluţie. Veţi vedea un Hi-Q cu totul diferit de cum eraţi obişnuiţi. Deși e diferit de ce se așteaptă toată lumea, este foarte aproape de ce simțim.

Toate piesele de pe albumul pe care îl vom lansa în februarie 2012 ne reprezintă cu adevărat şi marchează trecerea la noul stil muzical. Ne dorim ca fiecare dintre ele să reprezinte cât mai bine personalitatea noastră.

Acesta este motivul pentru care am și compus un Intro în care spunem în versuri ce avem pe suflet. Un fel de manifest artistic…

Cu “Solo” şi celelalte piese de pe viitorul album ne adresăm fanilor care s-au maturizat o dată cu noi. Îi vedem la concerte în fiecare săptămână: erau puștani ca și noi acum 12 ani la “Un minut” și “Dor de tine, dor de noi”, au crescut cu “Gașca mea” și “Bună dimineața”, iar acum vor mai mult.

Mulțumim:
Edi Enache
Cristina Bazavan
Cristina Soare
Cristina Chipurici
Andrei Vulpescu
Adi Mihăilă
Valentin Sturzu
Alin Pandaru

Foto: Urban.ro