TOP: 10 motive pentru care trebuie să vezi BUG Mafia la BestFest 2012


1. Nu i-ai mai văzut de mult. Nu ai mai fost la un concert grandios BUG Mafia de mulți, mulți ani. Mai exact, de aproape 10 ani n-au mai cântat în aer liber în București. Și Mafia are nevoie de mii de oameni ca să se dezlănțuie la adevărata valoare.

2. Ai crescut cu muzica lor. Crezi că le-ai uitat versurile, că de fapt ai trecut de mult la Coldplay și The Killers, dar vei descoperi că știi vers cu vers “Sunt Uzzi, de data asta țin express/ Am zis pe multe albume cred că nimeni n-a înțeles/ Știu că mulți cunosc ce înseamnă viața de cartier/ Nu știu câți înțeleg că s-au bocat in el.”

3. Negativele noi. Negativele sună genial, toate melodiile sunt refăcute în 2010 și 2011 așa că nu-ți fie teamă… nu mai sună ca pe casetele din ‘95. Sună mult mai bine, o să te impresioneze diferența!

4. 300.000 W sunet. Oriunde ai mai ascultat un concert BUG Mafia, nu se compară cu ce vei auzi la BESTFEST!

5. Fanii adevărați. Poate nicio trupă românească nu se poate lăuda cu fani atât de pasionați, atât de fideli. Vei simți în vibe genial în mijlocul lor, este o energie pură care vine din sufletele oamenilor care trăiesc și respiră BUG Mafia. Vă promit!

6. Vorbele grele, dar adevărate. Versurile mafioților au rămas la fel de actuale, poate chiar mai adevărate în 2012 decât în 2000: politicieni care fac jocuri murdare, sărăcia din țară, bătrânii care nu au ce mânca, tinerii fără speranță pentru viitor, companiile multinaționale care fac profit profitând de sărăcie… despre toate acestea vorbesc rapperii, fără menajamente, fără jumătăți de măsură.

7. Continuitate. Sunt multe trupe și artiști hip-hop de valoare, dar Mafia este probabil singura trupă care nu a făcut compromisuri, iar când radiourile comerciale au început să difuzeze popcorn și dance băieții nu și-au shimbat stilul și versurile doar pentru a face pe placul industriei. Muzica lor a rămas grea, întunecată, dură, versurile lor au evoluat dar au rămas dedicate mesajului inițial. Tataee, Caddy și Uzzi se duc mai degrabă în underground decât să facă concesii.

8. Tataee. Cu metaforele și jocurile de cuvinte, cu atitudinea și umorul lui.

9. Caddy. Cu versurile acelea care au impresionat mereu fetele, cu aerul de băiat rău.

10. Uzzi. Poate cel mai bun rapper român din toate timpurile. Doză excesivă de cuvinte licențioase și totuși niciodată prea multe.