Jennifer Lopez top 100 Forbes

OFFLINE: Top 100 Celebrități – Jennifer Lopez o detronează pe Lady Gaga

Jennifer Lopez este clasată  pe prima poziție în topul Forbes a realizat celebrul top al celor mai bogate/influente/puternice celebrități din 2012.

Jennifer Lopez top 100 Forbes

Este pentru prima dată când Jenny-from-the-block ajunge în vârful acestui clasament și este rezultatul a doi ani plini pentru vedetă: album nou, turneu de promovare, parfum propriu, contracte de imagine cu L‘Oreal și Gillette. Dar totul a pornit [repornit, de fapt] cu cooptarea ei în echipa de jurați a emisiunii American Idol, care are un mare succes în Statele Unite și este o platformă de promovare eficace atât pentru artiștii din concurs cât și pentru cei din juriu!

American Idol - Jennifer Lopez

Despărțirea surprinzătoare de soțul ei Marc Anthony a ajutat cariera ei, ca un efect de bumerang, datorită atenției suplimentare pe care a primit-o din partea presei tabloid.

Albumul ei sună actual, cu beat-uri dance, linii melodice extrem de simple, colaborări cu rapperi  la modă [Flo-Rida, Pitbull, Lil Wayne]. Nimic ieșit din comun, nicio capodoperă muzicală, nicio inovație. Doar produse muzicale și video impecabil realizate, un timbru plăcut, o artistă superbă care îmbină firescul oamenilor normali cu stilul clasic.

Citește și articolul: Ce rămâne în istorie din muzica anului 2012?

Jennifer Lopez a detronat-o pe Lady Gaga în 2012

Topul continuă cu Oprah Winfrey [diva televiziunii americane] și Justin Bieber [revelația muzicii teen-pop]. Aceștia au și investiții în afaceri online, pe lângă meseriile lor de bază! Ceea ce arată că vedetele americane se gândesc la viitor și că industria online este o investiție serioasă. Bieber este acționar în celebrul serviciu de muzică online Spotify, în afacerea din spatele site-ului de videochat TinyChat și în Enflick – compania care produce aplicații pentru telefoanele mobile.

Rihanna este pe locul 4 după un an genial în care a jucat într-un blockbuster SF cu încasări de peste 200 de milioane de dolari și a lansat hituri după hituri.

Lady Gaga, care era în vârful clasamentului în 2011, se află “abia” pe poziția a 5-a după un an mai puțin bun. Jennifer Lopez nu a făcut atâtea valuri precum Gaga dar totul a mers ca uns în toate domeniile în care s-a implicat.

Cum ți se pare topul din 2012 dominat de artiștii americani din muzica pop?

Via Forbes.com. Foto: Billboard.com