TV: Florin Grozea si Doru Todorut la Neatza Antena1

Înregistrarea emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani” din dimineața asta.

Am vorbit despre campania educativă “Trăiește sănătos, mănâncă inteligent” derulată prin școlile generale din Sectorul 1, organizată de Green Gate:

FLORIN GROZEA promoveaza viata sanatoasa in 30 de scoli generale

Florin Grozea a fost mereu adeptul unei vieti sanatoase, mai ales acum ca este proaspat tatic. Acest aspect l-a facut sa continue lupta de constientizare, in randul elevilor, pentru a-i informa si invata cum sa se fereasca de produsele de tip “fast-food” şi “junk-food”.

Florin Grozea

Campania social-educationala “Traieste sanatos, mananca inteligent!” a inceput la initiativa Primariei Sectorului 1, impreuna cu Asociatia Green Gate, iar pentru ca informatiile sa fie percepute intr-o maniera interactiva, pe intelesul tuturor tinerilor din 30 de scoli generale, Florin este, pentru al treilea an consecutiv, imaginea si promotorul acestui proiect. Alaturi de el, in demararea sesiunilor de informare, sunt si Dana Nalbaru si Doru Todorut (Deepcentral). Cei trei explica ce consecinte negative poate avea consumul excesiv de grasimi, sare, zahar, indulcitori si aditivi alimentari, in detrimentul compusilor cu efect benefic, cum ar fi fibre, vitamine sau minerale. Totodata, acestia si-au propus corectarea stilului de viata, pentru scolarii claselor V-VIII din sectorul 1, in sensul modificarii comportamentului alimentar necorespunzator, dar si deosebirea hranei sanatoase de cea nociva.

“Acum ca sunt proaspat tatic, alimentația familiei mele este foarte importantă. Impreuna cu Ioana si bebelusul nostru, Sasha, avem zilnic mese echilibrate si sanatoase. Incercam, pe cat se poate, sa nu consumam mâncare procesată iar sportul sa fie mereu prezent in vietile noastre. De aceea, impreuna cu Dana si Doru vrem sa tragem un semnal de alarma asupra produselor nocive, pe care tot mai multi elevi le consuma. Campania “Traieste sanatos, mananca inteligent”, a carui promotor sunt, este special conceputa pentru ca scolarii sa fie informati despre alimentele nesanatoase şi despre bolile provocate de o alimentaţie neechilibrată. Tanara generatie trebuie sa adere la un stil de viata sanatos si echilibrat.”, declara Florin Grozea.