Am spălat păcate la Electric Castle

Când am aflat că Persil ne trimite la Electric Castle 2018 m-am oprit un pic. Stai, stai, ce legătură au cele trei concepte: Cuplu, Persil și Electric-fking-Castle?

Ce-i drept, ultimii șase ani m-am ocupat mai mult de familie și propriul business decât de ieșit la concerte. Motiv pentru care nu am prins niciun EC până acum. Vă vine să credeți că nu apucasem să experimentez live niciunul dintre festivalurile internaționale din Ardeal? Da, știam de evenimentul de la Bonțida doar din poveștile [noroioase] ale amicilor și din vlogurile de pe net. Dar noroiul și distracția nu se povestesc, SE SIMT!

“Care e faza cu Persil și cu cuplurile?” am întrebat agenția.

Anul trecut cuplurile [și nu numai ele] și-au spălat rufele în public ? cu ajutorul Laundromatului creat de Persil în zona de Camping. Anul acesta Persil a adus un photobooth care arată ca o mașină de spălat, unde intri ca să-ți speli păcatele, apoi mergi la Laudromat unde speli și rufele, totul gratuit. Sunt vreo 150 de kilograme pe zi, se estimează. [Au fost triplu rufe splălate de fapt, vezi micul meu vlog de mai jos]

“No, hai că asta e o idee faină!” zic eu, cu accentul meu de Brașov.

Ioana, te bagi?”

“Dacă-i musai, cu plăcere!” zice și bănățeanca mea [Ioana e născută la Timișoara].

Zis și făcut: Am lăsat copiii la bunici, democratic câte unul per bunică, să nu fie supărare;) Am luat pelerine împrumut de la vecini, cizme de cauciuc de la părinți, baterii și acumulatoare, apoi cazare prin AirBNB. Let’s go!

Peste 600 km mai târziu eram alături de 180.000 de prieteni* în ditamai câmpul “in the middle of nowhere”, aproape [kind of] de Cluj-Napoca, cu capul în boxele de 440.000 Watt și cizmele în noroi.

Muzica? Mai bine chiar decât mi s-a povestit.

Mâncarea? O grămadă.

Oamenii? De toate vârstele și culorile, români și ne-români.

Locuri de distracție? Mai multe decât putem noi testa.

Noroi? Yeap.

Ploaie în abundență? Asta nu, deloc. Soare cât cuprinde!

Hai că ne-au trebuit șase ani sa ajungem la Electric Castle, dar am ajuns!

Am vrut desigur să vedem cu ochii noștri Laundromatul Persil din Camping. Care Camping apropo este ceva impresionant, întins pe două dealuri, cu mii și mii de corturi! Persil și-a propus să spele tot, chiar și păcatele :) urmăriți hashtag-ul #PersilSpalaPacate pe Facebook și Instagram pentru a înțelege cum a fost la castelul electric anul acesta. Sau, și mai bine, veniți la anu’ și voi.

 

Ideea asta cu spălatul hainelor in camping ar trebui preluată de toate festivalurile, după părerea mea. Acest serviciu face și mai accesibil festivalul pentru oamenii peste o anumită vârstă, chiar pentru familii cu copii.

Mulțumim Persil pentru experiență și pentru haine curate! Iată un scurt vlog realizat la festival: