OFFLINE: Modele pentru TINEri



Azi voi vorbi de la ora 18:00 în Aula Universității Româno-Americane despre modele. Am trei cuvinte în jurul cărora mă voi învârti: bani, pile, tupeu. Și mici povești despre Cristina Chipurici, Cristian Gog și Andi Moisescu.

Nu știu dacă sunt un model, dar dacă m-au invitat să le vorbesc atunci le voi povesti despre mine și viața mea, nu din cărți sau de la profesori. Dacă ei cred că povestea mea este folositoare, e foarte bine. Dacă nu li se pare decât o anecdotă despre un cântăreț de la Brașov… ei bine, nu-i nicio problemă, fiecare are drumul lui.

Modele pentru TINEri este un eveniment care promoveaza adevaratele modele ale Romaniei in randul tinerilor, printr-o serie de conferinte, unde vor asculta si se vor putea identifica cu aceste modele.


Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul “TINErilor”.

Aducem fata in fata lideri autentici ai Romaniei cu tineri studenti intre 18 si 25 de ani pentru a-i ajuta pe acestia din urma sa-si gaseasca exemplul de urmat in viata sau cariera, prin impartasirea experientelor, ideilor, cunostintelor din domeniul speakerilor.


Traim intr-o societate in care tinerii se plang de lipsa modelelor insa de cele mai multe ori le cauta acolo unde nu trebuie. Noi incercam sa va ajutam in aceasta cautare si vi-i aducem in fata voastra.